Download general terms and conditions

Art. 01 Inleiding
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van Ethermagic.eu, theremin.nl en TeleTouch
Ethermagic.eu en theremin.nl  zijn handelsnamen van TeleTouch. TeleTouch is onder die naam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32092417. Het BTW nummer van TeleTouch is 106070812B01.
De website van Ethermagic is http://www.ethermagic.eu/. De website van Theremin.nl is  en http://www.theremin.nl/. De website van TeleTouch is http://www.teletouch.org/.


Art. 02 Leveringstermijn
2a. Een bestelling die betaald is en op voorraad is, wordt doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. 
2b. Een bestelling wordt verzonden nadat de volledige betaling is ontvangen. 
2c Bij aangetekende verzending ontvangt u op verzoek een verzendbevestiging als het pakketje door ons is afgegeven bij de post. 


Art. 03 Overmacht
Het kan voorkomen dat een product niet direct uit voorraad leverbaar is. Als de verwachte levertijd meer dan 30 dagen is, wordt u op de hoogte gesteld en kunt u de bestelling kosteloos annuleren. Reeds betaalde bedragen worden dan binnen 14 dagen gecrediteerd.


Art. 04 Betaling
Betaling van de producten dient vooraf te geschieden via ideal, paypal, per kas of per overschrijving op IBAN NL31 TRIO 0198 4938 78 t.n.v. TELETOUCH te Den Haag (Nederland) onder vermelding van het factuurnummer. Zonder dit nummer kunnen wij uw betaling niet verwerken!


Art. 05 Annuleren
Zolang de betaling nog niet is voldaan en verwerkt, kan de bestelling kosteloos geannuleerd worden. Indien de betaling reeds heeft plaatsgevonden via overschrijving naar onze rekening en wij uw bestelling nog niet in behandeling hebben genomen, kan de bestelling kosteloos worden geannuleerd en zal het volledige totaalbedrag naar uw rekening worden gecrediteerd binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Wanneer de betaling heeft plaatsgevonden via een derde partij (iDEAL of Paypal) zijn er aan ons kosten berekend voor zowel de betaling als de creditering, deze bedragen komen voor rekening van de klant. Het totaalbedrag van de order, verminderd met de kosten voor de betaling, zal dan worden gecrediteerd binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Zodra de bestelling is verzonden is art. 6 van kracht.


Art. 06 Retouren
De klant heeft het recht producten binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren conform de wet "kopen op afstand". De klant dient
 TeleTouch voorafgaand aan de retourzending middels email op de hoogte te brengen (info@theremin.nl). De retourbetaling betreft het aankoopbedrag van de producten, welke ongebruikt en onbeschadigd, in originele verpakking dienen te worden aangeboden. De klant is verantwoordelijk voor het correct verpakken en verzenden van het produkt. De retourbetaling zal geschieden binnen 14 dagen nadat Ethermagic.eu, theremin.nl en TeleTouch de goederen retour heeft ontvangen. Alle verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Indien de klant de zending ongefrankeerd verzendt, worden de gemaakte kosten verhoogd met adminstratiekosten aan de klant doorberekend.
De retour mag verzonden worden naar onderstaand adres. Voeg bij je artikelen een print van de orderbevestiging toe met omcirkeld welke artikelen retour worden gezonden en of je een ander artikel wenst te ontvangen of dat je het aankoopbedrag terug wilt ontvangen. Noteer je rekeningnummer zodat we het aankoopbedrag ook kunnen storten.
Het adres voor retournering is:TeleTouch
T.a.v.: Retouren
Hugo Verrieststraat 16
2524 CE Den Haag


Art. 07 Klachten
Bij ontvangst dient de bestelling gecontroleerd te worden. Problemen met levering dienen binnen 24 uur te worden gemeld, en overige klachten binnen 7 dagen na ontvangst op winkel@draagkrachtig.nl. Klachten na deze periode kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Art. 08 Productiefouten

Ethermagic.eu, theremin.nl TeleTouch is niet aansprakelijk voor eventuele productiefouten. Bij productiefouten dient de klant zo snel mogelijk, echter binnen 7 dagen na ontvangst, kontakt met ons op te nemen. Zo mogelijk kan het defecte produkt worden geretourneerd, ofwel geruild voor een vergelijkbaar produkt. 


Art. 09 Bestellingen niet ontvangen

TeleTouch verwerkt de gegevens exact zoals opgegeven door klant. Kosten ontstaan door het onjuist invoeren van gegevens, zijn voor rekening van de klant.
TeleTouch is niet aansprakelijk voor het niet arriveren van de bestelling door fouten bij de transporteur of de klant. Voor meer zekerheid raden we aan om te kiezen voor 'verzekerde verzending'.
Art. 10 Aansprakelijkheid
TeleTouchacht zich niet aansprakelijk voor het onjuist interpreteren van gebruiksaanwijzing en/of gebruik van product.


Art. 11 Inhoud website
Alle teksten zijn met zorg samengesteld. echter, wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele typefouten en foutieve prijzen. Bij foutieve prijzen wordt de klant per email op de hoogte gesteld en heeft het recht de order kosteloos te annuleren.


Art. 12 Nederlands recht
Op alle artikelen, teksten en voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.


Art. 13 Prijzen
Alle prijzen worden vermeld in Euro, en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.


Art. 14 Wijzigingen
TeleTouch behoudt zich het recht de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.
 

 

 

 

TeleTouch.org

Ethermagic.eu :: DraagKrachtig.nl :: MoogMe.eu
Hugo Verrieststraat 16, 2524 CE Den Haag, Netherlands.
+31 (0)621 636 729 :: info@theremin.nl
VAT: 106070812B01 :: KVK: 32092147

This website uses cookies to register visits. We do not collect your personal information.